Menu Back

© Manolitos 2020Bezorgservice

Menu van de week

Algemene informatie bezorgservice

Bezorgdagen: Dinsdag t/m Zondag.
Wij rekenen geen bezorgkosten. Afhalen is mogelijk
Bestellingen doorgeven via 06-12272863 of info@manolitos.nl voor 16:00 uur
Betaling via bankverzoek
De maaltijden worden dagelijks gemaakt met verse ingredienten, zonder het gebruik van smaakversterkers
De maaltijden zijn pan-/ovenklaar en u kunt ze ookthuis opwarmen

Bedankt voor uw bestelling en eet smakelijk!

Menukaart

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!

Over Bodega Manolitos

Bodega Manolitos heeft een Mediterrane uitstraling, compleet met prachtige marmeren bar, Spaanse invloeden en een open keuken.

Over ons

Over Bodega Manolitos

Manos Tsantirakis: "We willen onze gasten even uit hun dagelijkse bezigheden en beslommeringen halen en een mediterraan (vakantie)gevoel geven door hen te laten genieten van eerlijke tapas en voortreffelijke wijnen. Alles op maat en smaak van de klant gemaakt met een ruime keuze uit verschillende los te bestellen tapas of een complete zelf samengestelde maaltijd (“Maatwerk en Smaakwerk”). Dus thuiskomen in Assen, maar je toch in het buitenland wanen." Dit doel is ook terug te vinden in de inrichting: een prachtige marmeren bar, houten tafels ingelegd met Spaanse kunst, een open keuken, grote kasten vol wijnen en een knus terras met Spaanse allure.

Verschillende ervaren koks bevolken de keuken van Manolitos. In de gerechten komt hun liefde en passie voor koken terug. Zij voelen zich thuis in de open keuken, waar zij graag contact maken met de gasten in het restaurant, en zij houden ervan op verzoek iets bijzonders klaar te maken. Aan de hand van uw voorkeuren gaan onze koks aan de slag met dagverse ingrediënten. Schroom dus niet om de keuken een specialiteit van de chef te vragen! Vanzelfsprekend houden zij ook rekening met uw dieetwensen (voedselallergieën, vegetarisch, veganistisch).

Onze wijnbar kent een breed assortiment mooie geselecteerde wijnen uit diverse landen en streken: rood, wit, rosé uit Spanje, Argentinië, Italië, Griekenland. En uiteraard ook cava, prosecco en champagne. Kortom voor elk wat wils.

Bodega Manolitos is hoofdsponsor van het jaarlijkse theaterfestival Art of Wonder.