top of page

Wij bieden een gezellig tapas concept aan. Zo kun je zelf kiezen welke tapas je wil hebben, maar ook is de keuken zeer goedwillig als het gaat om het maken van een verrassende verzameling tapas. Met dagverse producten wordt er een selectie van overheerlijke gerechten voor je op tafel getoverd!

Je maakt kennis en geniet van de heerlijke smaken van de Mediterrane keuken. In combinatie een ruim assortiment aan heerlijke wijnen, Spaanse muziek en goede service brengen wij het zonnige Spanje naar het mooie Assen. Bekijk hieronder alvast onze menukaart.

- Klik op de kaart om te vergroten -

Manolitos Menukaart formaat November.png
Manolitos Menukaart formaat November2.png
P1055809.jpg

Tapas komen van origine uit Spanje. Hier is het al eeuwen gebruikelijk om tapas bij een glas wijn of bier te nuttigen. Oorspronkelijk werden hapjes als ‘dekseltjes’ geserveerd bij de borrel om te voorkomen dat er iets in het glas zou vallen. Inmiddels zijn er duizenden soorten tapas. Als tussendoor, maar ook als avondmaaltijd. Het idee is altijd hetzelfde gebleven: heerlijke, kleine gerechten met daarin verse ingrediënten.

In ons tapasrestaurant kun je genieten van authentieke mediterrane gerechtjes en heerlijke, karakteristieke wijnen in een fraaie ambiance, midden in het prachtige centrum van Assen. Bij Bodega Manolitos bereiden wij traditionele tapas van vis, vlees en groenten.

bottom of page